Over Rijschool ARM

Rijschool ARM staat voor ‘Autorijschool Roy Mahadew’. We zijn je graag op een persoonlijke manier van dienst en combineren daarbij natuurlijk de theorie en de praktijk. Je kunt gratis je theorie examen oefenen door tijdens de lessen over de verkeerssituaties te spreken, of ervaring opdoen tijdens het autorijden op een bepaald type weg. Wij zullen je helpen met het aanvragen van je praktijkexamen en kunnen je de kosten voor het rijbewijs schetsen. We gaan open en transparant met je aan de slag, zodat je kunt toewerken naar het rijexamen zoals jij dat prettig vindt.

Persoonlijke rijlessen bij Rijschool ARM

Het zijn de persoonlijke rijlessen bij Rijschool ARM die ons tot de beste rijschool in Leiden, Leiderdorp en omstreken maakt. Je kunt bij ons je rijbewijs B halen, je motorrijbewijs halen of je scooter rijbewijs halen, net waar je naar op zoek bent. Heb je het autorijden al onder de knie en wil je ook graag genieten van de momenten op de motor? Wij zorgen voor een spoedcursus rijbewijs, of lessen in je eigen tempo.
Bovendien kies je zelf uit rijlessen van 60 of 90 minuten, afhankelijk van wat je het best uitkomt. Je rekent de lessen gewoon na afloop af, zodat je zelf het overzicht kunt behouden. Wij hanteren een unieke methode om je voortgang bij te houden, waardoor je altijd precies weet waar je staat en waar je nog aan dient te werken.

Theorie en praktijk

We hebben een hoog slagingspercentage binnen de rijscholen in Leiden, Leiderdorp en omgeving, omdat we je adviseren zo snel mogelijk aan je auto theorie examen of een ander CBR theorie examen te werken. Combineer de theorie en praktijk, zodat je zowel de verkeersregels kent, als het inzicht in verkeerssituaties verkrijgt. We helpen je om snel je brommerrijbewijs, motorrijbewijs of autorijbewijs te halen, zodat je binnenkort zelf en zelfverzekerd de weg op kunt.